Δημιουργια - Κατασκευη Ιστοσελιδας

Δημιουργία Ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα αποτελεί την online εικόνα σας και το βασικό εργαλείο για την ολοκληρωμένη παρουσίαση των υπηρεσιών σας. Είναι αυτή που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να αποκτήσετε νέους κι ενεργούς πελάτες, πέραν του στενού σας κύκλου!

Το ηλεκτρονικό επιχειρείν, μέσω του διαδικτύου, αποτελεί το παρών και το μέλλον για κάθε σοβαρή επιχείρηση, η οποία θέλει να αναπτυχθεί και να είναι βιώσιμη, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό. Η δημιουργία της ιστοσελίδας σας αποτελεί το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για τη διαδικτυακή ταυτότητα της επιχείρησής σας. Η ιστοσελίδα μιας εταιρείας είναι το πρώτο πράγμα που αναζητούν οι πελάτες της, καθώς αυτή αποτελεί την online βιτρίνα της.

Εκτός από την αισθητική πλευρά που αφορά κυρίως την πρώτη εντύπωση, η ιστοσελίδα πρέπει είναι να είναι λειτουργική και φιλική τόσο για τον χρήστη, όσο και για τις μηχανές αναζήτησης. Επειδή ένα ωραίο σχέδιο δεν είναι πάντα εύχρηστο και λειτουργικό, βρίσκουμε τη χρυσή τομή για την κάθε ιστοσελίδα! Έτσι, ώστε να διευκολύνει και ταυτόχρονα να ευχαριστεί τον επισκέπτη της, καθώς και να εξυπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε.

Ιστοσελίδες που αργούν να φορτώσουν, δεν φαίνονται σωστά σε υπολογιστές ή smartphones, έχουν δύσκολη πλοήγηση ή άλλα σφάλματα, αποτρέπουν τον επισκέπτη από το να εμπιστευτεί την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας. Εμείς σας δίνουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μία καλαίσθητη, απροβλημάτιστη και πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα, προσαρμοσμένη εξολοκλήρου στις δικές σας ανάγκες.

Συνδυάζοντας τις νέες τεχνολογίες και τεχνικές, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, φροντίζουμε πάντα για το βέλτιστο αποτέλεσμα!

Στόχος μας είναι να αποκτήσετε μια αξιοπρεπή διαδικτυακή παρουσία, δίνοντας στην επιχείρησή σας την online εικόνα και το κύρος που της αξίζει, ώστε να προκαλέσετε το ενδιαφέρον των επισκεπτών και να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό, με αποτέλεσμα να αποκτήσετε νέους πελάτες!


Χαρακτηριστικά Ιστοσελίδας

Σύγχρονη Σχεδίαση
Σχεδιάζουμε καλαίσθητες ιστοσελίδες, με σύγχρονο εικαστικό περιβάλλον, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη και σε αρμονία με το είδος του κάθε project.
Responsive Σχεδιασμός
Σχεδιάζουμε αποκλειστικά "Mobile First" ιστοσελίδες, ώστε να εμφανίζονται σωστά όχι μόνο στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, αλλά και στα smartphones, στα tablets και σε κάθε άλλη συσκευή.
Γρήγορη Ταχύτητα Φόρτωσης
Φροντίζουμε για τη βελτιστοποίηση κάθε ιστοσελίδας που δημιουργούμε, καθώς η ταχύτητα φόρτωσής της παίζει σημαντικό ρόλο τόσο για τους επισκέπτες της, όσο και για την κατάταξη της στη Google.
Φιλική για τις μηχανές αναζήτησης
Κατασκευάζουμε την κάθε ιστοσελίδα σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές της Google, ώστε να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης, με στόχο να έχει τις βάσεις για μια καλή κατάταξη.
Εύκολη Χρήση & Περιήγηση
Είναι απαραίτητο ο χρήστης να βρίσκει εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνει. Γι' αυτό προσέχουμε το "usability" στις ιστοσελίδες που φτιάχνουμε, ώστε να είναι φιλικές προς τον κάθε επισκέπτη.
Εύκολη Διαχείριση & Επεκτασιμότητα
Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα Open Source CMS, δίνοντας στον πελάτη τη δυνατότητα για εύκολη προσθήκη και τροποποίηση περιεχομένου, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορούν να προστεθούν επιπλέον λειτουργίες.

Θέλετε ιδέες για το δικό σας project;
Δείτε μερικές δημιουργίες μας!

Ποιότητα
Ο συνδυασμός της καλαισθησίας, της ευχρηστίας και της λειτουργικότητας στις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, δημιουργεί ένα ποιοτικό αποτέλεσμα σε κάθε μας έργο!
Αξιοπιστία
Δεν μας αρέσουν τα προβλήματα και οι δυσλειτουργίες! Φροντίζουμε οι μηχανισμοί της ιστοσελίδας να συνεργάζονται όλοι αρμονικά και απρόσκοπτα σε κάθε συσκευή προβολής.
Ασφάλεια
Ένα χακάρισμα αποτελεί πλήγμα τόσο για την εικόνα σας, όσο και για την ασφαλή περιήγηση των επισκεπτών σας. Γι' αυτό δίνουμε έμφαση στην ασφάλεια των έργων που δημιουργούμε.