Δημιουργια - Κατασκευη eShop

Δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, ή eShop, αποτελεί μια ιστοσελίδα παρουσίασης προϊόντων με δυνατότητα άμεσης online αγοράς. Το eShop σπάει τα γεωγραφικά και χρονικά όρια, καθώς μπορεί να πουλάει τα προϊόντα σας συνεχώς και σε οποιαδήποτε περιοχή!

Η εποχή που τα μαγαζιά της γειτονιάς, έχοντας μια ωραία διαμορφωμένη βιτρίνα, προσέλκυαν την πελατεία που χρειαζόντουσαν για να αναπτυχθούν, έχει περάσει εδώ και πολύ καιρό. Πλέον για να επιβιώσει ένα κατάστημα, πρέπει να ανοιχτεί σε μια ευρύτερη περιοχή πέραν των στενών γεωγραφικών ορίων, που θέτει η τοποθεσία του. Σε αυτό έρχεται να συνδράμει το διαδίκτυο!

Η ύπαρξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, ή όπως είθισται να λέγεται eShop, διευρύνει την εμβέλεια της επιχείρησής σας, με αποτέλεσμα να γίνει γνωστή σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό, από το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε νέους πελάτες. Παρουσιάζοντας με σωστό τρόπο τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο, θα αποκτήσετε πελάτες, οι οποίοι δεν γνώριζαν καν για την ύπαρξη του καταστήματός σας!

Επιπλέον, το eShop εξασφαλίζει στους πελάτες σας 24ωρη πρόσβαση στα προϊόντα σας, ενώ μπορούν να πραγματοποιούν παραγγελίες από απόσταση, όλες τις ώρες και όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ανεξάρτητα από το ωράριο του φυσικού σας καταστήματος.

Επίσης, μπορεί να σας προσφέρει κι άλλα πλεονεκτήματα, όπως η μείωση του λειτουργικού κόστους, η άμεση προώθηση προϊόντων και προσφορών, καθώς και η άμεση επικοινωνία με τους εν δυνάμει και τους υπάρχοντες πελάτες σας.

Τη στιγμή που όλο και περισσότεροι άνθρωποι πραγματοποιούν online αγορές και μάλιστα από το smartphone τους, γιατί να αφήσετε την επιχείρησή σας εκτός ανταγωνισμού;

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε, για να αποκτήσετε μια αξιοπρεπή διαδικτυακή παρουσία, ώστε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να αποκτήσετε νέους πελάτες! Συνδυάζοντας τις νέες τεχνολογίες και τεχνικές, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, φροντίζουμε πάντα για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Έτσι, δημιουργούμε λειτουργικά και εύχρηστα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα οποία δίνουν στους υποψήφιους πελάτες σας ένα αίσθημα ασφάλειας κι εμπιστοσύνης, με αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων σας!


Χαρακτηριστικά eShop

Σύγχρονη Σχεδίαση
Σχεδιάζουμε καλαίσθητα ηλεκτρονικά καταστήματα, με σύγχρονο εικαστικό περιβάλλον, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη και σε αρμονία με το είδος των προϊόντων που παρέχει.
Responsive Σχεδιασμός
Σχεδιάζουμε αποκλειστικά "Mobile First" eShops, ώστε να εμφανίζονται σωστά και να μπορούν να γίνουν αγορές τόσο στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, όσο και σε smartphones, tablets και κάθε άλλη συσκευή.
Γρήγορη Ταχύτητα Φόρτωσης
Φροντίζουμε για τη βελτιστοποίηση του κάθε ηλεκτρονικού καταστήματος που δημιουργούμε, καθώς η ταχύτητα φόρτωσής του επηρεάζει τόσο τους πελάτες, όσο και για την κατάταξη του στη Google.
Φιλικό για τις μηχανές αναζήτησης
Κατασκευάζουμε το κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές της Google, ώστε να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, με στόχο να έχει τις βάσεις για μια καλή κατάταξη.
Εύκολη Χρήση, Περιήγηση & Αγορά
Είναι απαραίτητο ο πελάτης να βρίσκει εύκολα και γρήγορα το προϊόν που ψάχνει, όπως και να ολοκληρώνει χωρίς δυσκολία και απρόοπτα την αγορά του. Γι' αυτό προσέχουμε το "usability" και τη λειτουργικότητα των eShops που φτιάχνουμε. Έτσι, είναι φιλικά προς όλους και λειτουργικά.
Εύκολη Διαχείριση & Επεκτασιμότητα
Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα CMS Ηλεκτρονικού Εμπορίου, δίνοντας στην επιχείρηση τη δυνατότητα για εύκολη προσθήκη και τροποποίηση περιεχομένου, προϊόντων, ή παραγγελιών, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορούν να προστεθούν επιπλέον λειτουργίες.

Θέλετε ιδέες για το δικό σας project;
Δείτε μερικές δημιουργίες μας!

Ποιότητα
Ο συνδυασμός της καλαισθησίας, της ευχρηστίας και της λειτουργικότητας στα eShop που κατασκευάζουμε, δημιουργεί ένα ποιοτικό αποτέλεσμα σε κάθε μας έργο!
Αξιοπιστία
Δεν μας αρέσουν τα προβλήματα και οι δυσλειτουργίες! Φροντίζουμε οι μηχανισμοί του eShop να συνεργάζονται όλοι αρμονικά και απρόσκοπτα σε κάθε συσκευή προβολής.
Ασφάλεια
Ένα χακάρισμα αποτελεί πλήγμα τόσο για την εικόνα σας, όσο και για την ασφαλή περιήγηση και τις συναλλαγές των πελατών σας. Γι' αυτό δίνουμε έμφαση στην ασφάλεια των έργων μας.