Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια δημιουργική ομάδα μηχανικών και προγραμματιστών, που πιστεύουμε πως ο συνδυασμός της μηχανικής με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές φέρνει σπουδαία αποτελέσματα!

Έχοντας περάσει από τα έδρανα του Πολυτεχνείου γνωρίζουμε, ότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει μία τουλάχιστον πιθανή λύση! Έτσι, συνδυάζοντας τις γνώσεις μας με τις νέες τεχνολογίες και τεχνικές, προσπαθούμε να δώσουμε λύση σε κάθε τύπου ανάγκη. Και θέλουμε αυτή η λύση να είναι η βέλτιστη δυνατή.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τόσο στον τομέα του διαδικτύου, όσο και στον τομέα της μηχανικής. Βασιζόμαστε στη σκληρή δουλειά, στη συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες και προσπαθούμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, ώστε να διευρύνουμε το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχουμε, βελτιστοποιώντας παράλληλα τις υπάρχουσες υπηρεσίες μας.

Μας αρέσει να αναπτύσσουμε καινοτόμες ιστοσελίδες και εφαρμογές, που ξεχωρίζουν για το καλαίσθητο αποτέλεσμα, τη λειτουργικότητα, την ευκολία χρήσης και την ασφάλεια τους. Παράλληλα, ασχολούμαστε με την προώθησή τους, καθώς ένα έργο δεν αρκεί να ολοκληρωθεί, αλλά θα πρέπει να γίνει και γνωστό.

Αναλαμβάνουμε τεχνικές μελέτες σχετικές με ενεργειακά και ηλεκτρομηχανολογικά θέματα. Δίνουμε έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και στην εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ μας αρέσουν οι αυτοματισμοί και οι "έξυπνες" λύσεις!

Συνθέτουμε ένα νέο μίγμα υπηρεσιών! Web, Software & Engineering Technologies...