Ψηφιακο μενου με QR Code

Ανέπαφος ψηφιακός κατάλογος με QR Code!

Χαρίστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να εμφανίσουν ανέπαφα τα προϊόντα σας στα κινητά τους τηλέφωνα. Με τη σάρωση ενός μοναδικού QR Code, ο πελάτης σας μεταφέρεται ακαριαία στον ψηφιακό κατάλογο του καταστήματός σας.

menulab demo

Το δικό σας ψηφιακό μενού!

Εξοικονομείστε χρήματα, βελτιώστε την εμπειρία εξυπηρέτησης και ασφάλειας.

 • Τι προσφέρει στην επιχείρησή μου;
  Διατηρήστε το ύφος του έντυπου καταλόγου σας, αναδείξτε τα προϊόντα σας με ολοζώντανες φωτογραφίες και πλήρεις περιγραφές, τροποποιήστε απεριόριστα το περιεχόμενο του (τιμές, προϊόντα κ.α.) και εξοικονομείστε χρήματα ελαχιστοποιώντας τα έξοδα εκτύπωσης.
 • Τι προσφέρει στους πελάτες μου;
  Πανεύκολη μετάβαση σε ξένες γλώσσες, άμεση εξυπηρέτηση ακόμη και σε ώρες αιχμής, αποφυγή μικρο-καταστροφών και μόνιμων φθορών των εντύπων σας, αίσθημα ασφάλειας χάρη στην ελαχιστοποίηση των επαφών με πολλές επιφάνειες και τήρηση των κανόνων υγιεινής, πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το κατάστημά σας, γρήγορα, εύκολα και με ακρίβεια.
 • Ταιριάζει στην επιχείρησή μου;
  Αναβαθμίστε το εστιατόριο σας, την καφετέρια σας, το bar σας, την ξενοδοχειακή σας μονάδα, την take-away εμπειρία εξυπηρέτησης του καταστήματός σας, με τη χρήση μιας σύγχρονης και οικονομικής υπηρεσίας!
menulab iPhone
 • Πόσο θα μου κοστίσει και τι περιλαμβάνει;
  Το κόστος της υπηρεσίας είναι 100€ για το πρώτο έτος, ενώ η ετήσια ανανέωσή της κοστίζει 80€. Περιλαμβάνει απεριόριστα προϊόντα, απεριόριστες ενημερώσεις περιγραφών και τιμών (αποστέλλοντας μας με email τις αλλαγές που θέλετε), εικόνες των προϊόντων, λεπτομέρειες για το κατάστημά σας (όπως κωδικός WiFi, ωράριο, στοιχεία επικοινωνίας, links προς τα social media), φιλοξενία σε ασφαλή server με γρήγορη φόρτωση και 100% uptime. Η προσθήκη κάθε επιπλέον γλώσσας έχει εφάπαξ κόστος 20€. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
 • Σε πόσες μέρες θα έχω διαθέσιμη την υπηρεσία;
  Σε 5 εργάσιμες μέρες, αφού έχουμε παραλάβει ηλεκτρονικά ολόκληρο το υλικό του καταλόγου σας. Σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικά το δυναμικό QR Code σε υψηλή ανάλυση, μαζί με μία μικρή μακέτα έτοιμη για εκτύπωση, που περιλαμβάνει οδηγίες χρήσης προς τους πελάτες σας και είναι σχεδιασμένη με βάση την εταιρική σας ταυτότητα!
 • Τι άλλο χρειάζεται να κάνω;
  Το μόνο που χρειάζεται είναι να εκτυπώσετε την μακέτα που περιέχει το QR Code, ή να συμπεριλάβετε το QR Code στα μέσα προβολής σας.
menulab smartphone

Έχετε απορίες ή κάποια άλλη ιδέα; Είμαστε στη διάθεσή σας!

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνό σας.
Invalid Input
Please let us know your message.
Χρειαζόμαστε τη συγκατάθεσή σας, σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό προσωπικών δεδομένων.